De com un experiment que no surt acaba bé

Ja fa un temps vaig intentar fer una “art yarn” amb un cap de merino gris, un de blanc i un de seda.

SuT merino gris blanc i seda

Volia posar-hi un extra de torsió, però com que es veu que les meves mans no hi estaven d’acord, l'”art yarn” va convertir-se en una troca normal i corrent de tres caps, però de diferents materials. I com que no m’agradava gens aquesta combinació de colors vaig pensar que el millor seria tenir-ho amb algun material que no cobrís del tot els colors de base. Vaig escollir l’acàcia, i aquest és el resultat:

Seda i merino blanc i gris amb acàcia

M’encanta! Haurem de repetir tècnica!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s