1 cap!!!

Us presentem oficialment la nostra llana d’un cap!

19 SuT 1 cap

Totes les troques són filades a mà i tenyides amb tints naturals (veieu-ne els colors amb més detall aquí). El filat és d’estam,  i un cop acabada de filar i tenyir l’enfeltrem una mica, així no es desfila mentre es teixeix i és més resistent a les maleïdes boletes. Totes les troques són de 100 grams, de gruix irregular i amb un metratge variable (penseu que les filem a mà!). Us recomanem utilitzar unes agulles del 8, o algun número menys si teixiu molt relaxat com jo.

La nostra llana d’un cap està pensada per realçar la gran suavitat del merino que utilitzem per filar i, per tant, és totalment adequada per peces que hagin de tenir contacte directe amb la pell més sensible. Nosaltres us la recomanem especialment per fer gorros i colls o bufandes.

Si la voleu veure teixida aquí la teniu!

26 Mostra 1 cap

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s