Filat de carda!!!

 

Aquest és un dels meus filats preferits, tot i que és un dels més laboriosos. Per aconseguir aquests colors tenyim la llana abans de filar, amb tints naturals, com sempre. Llavors cardem la fibra a mà, barrejant els colors de manera diferent cada vegada, cada troca és única! Un cop preparada la fibra la filem. La tècnica de filat utilitzada i l’acabat que li donem a aquesta llana la fa esponjosa i suau com poques més en podreu trobar, potser és per això que m’agrada tant!

Les troques són d’entre 100 i 150 grams, de gruix irregular i amb un metratge variable (penseu que les filem a mà!). La llana és 100% merino de molt bona qualitat i suavíssim. Us recomamen provar unes agulles del 3,5 o del 4.

Si voleu entendre millor què és el filat de carda podeu veure aquest post.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s