Aniversari!!!

Avui fa un any que el Joan i jo vam decidir començar-li a donar forma en sèrio a Sóc una troca!!!

En aquest any han passat un piló de coses, hem anat fent feina, hem anat engegant a poc a poquet, ara una mica de llana per aquí, ara una fira per allà, ara uns fusos de prova, ara una mica d’investigació…

És molt emocionant veure que hi ha gent que ens va seguint, a qui interessa el que fem i que els agrada el nostre projecte. De vegades arriben correus o comentaris que ens fan moltíssima il·lusió, i més perquè a mi sempre m’ha costat molt comentar a l’altra gent… Per això us volem donar les gràcies a tots pel vostre suport!!!

I com que en aquesta època tot són propòsits per l’any que comença, nosaltres no serem menys! Durant aquest primer any hem fet un tastet del que pot arribar a ser Sóc una troca i ens ha agradat molt. És per això que ens proposem créixer: volem oferir més llanes i a més llocs, volem fer més tallers i xerrades, volem aprofundir més sobre el filat al nostre país (i també a l’estranger, què carai!), i volem anar a més fires perquè ens encanta!

Esperem que ens vulgueu acompanyar en aquest viatge!

Salut!

SuT 1r aniversari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s