He estat filant… xisqueta!

34 SuT Xisqueta

No us parlaré de què és la xisqueta, per això millor que visiteu la pàgina d’obrador xisqueta i xafardegeu al vostre gust!

Ja fa temps que li vaig al darrera a aquesta llana i per fi estic contenta amb els resultats! Fins ara no m’acabava de convèncer, no aconseguia filar-la amb comoditat. El problema que té la xisqueta en floca és que està molt i molt seca, és a dir, s’ha netejat tant bé que no li queda absolutament gens de suarda, i com que no rellisca gens es trenca a la mínima que la vols pentinar o cardar.

I com ho he resolt? Doncs fàcil! He agafat un pot d’esprai d’aquests que es poden reomplir i hi he posat 4 parts d’aigua i 1 d’oli (d’oliva, per exemple). Abans de treballar la llana sacsejo fort l’esprai i ruixo la llana (sense arribar a empapar-la!), la deixo reposar una estona perquè s’evapori l’aigua i ja està llesta per cardar o pentinar. Amb l’oli que hi queda llisca perfectament!

Jo l’he preparat amb les cardes, de manera que fibres curtes i llargues entren al fil i queda molt irregular. M’encanten els resultats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s