Gebre

30 SuT Gebre

Aquesta és una de les poques llanes que he decidit batejar amb un nom poètic, de normal no se’m dóna bé, però és que tant bon punt la vaig començar a treballar només em venia al cap això: gebre.

No sé ben bé quines proporcions hi ha, però la vaig fer amb un trosset d’alpaca que em va donar la Marga, i unes restes de merino sense pentinar que tenia al fons d’un calaix. Amb les cardes vaig preparar punis i els estic filant amb un dels fusos que està fent el Joan (ben aviat us en parlaré, que són preciosos i funcionen molt bé!). A la foto podeu veure totes les fases del procés!

Cada vegada que miro aquesta llana em sorprèn que dos colors tant bàsics com el marró fosc i el blanc puguin donar un joc tant bonic. La gràcia és que les fibres no acaben d’estar barrejades del tot, i el fil va agafant tonaltats irregulars, com si fos un marbrejat. La diferència de brillantor entre l’alpaca i el merino encara accentua més aquest joc.

L’estic filant ben fineta fineta, i no sé pas què en faré, però només pel goig de filar-la ja haurà valgut la pena!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s