Aquests últims dies…

Doncs he estat ben calladeta… però sense parar ni un moment!

M’he demanat el carnet d’artesana cultural, i per fer-ho vaig preparar un dossier (del que n’estic molt i molt orgullosa!) que ha acabat essent el preludi d’un text més llarg que algun dia veurà la llum, tot arribarà! De moment a esperar aviam què em diuen d’això de ser artesana!

El cap de setmana passat vam pujar al Pallars, si en feia de dies que ens en moríem de ganes! Vam anar a casa d’una gent que ens estimem molt i vam tornar com nous: xerrades, excursions, paisatges al·lucinants, ocellets i neu! I LLANA, of course! Vam estar xerrant amb les noies de la xisqueta i tenim projectes súper engrescadors a la vista. I com no, vaig aprofitar per tornar ben carregada de llana, aquest cop vaig agafar dos quilets de napa gris, preciosa, i que es fila estupendament!

Xisqueta en napa gris (foto: http://www.xisqueta.cat)

I aquest dijous passat vam estar a Mans i mànigues, a Solsona. Vam començar amb la xerrada sobre la llana i després vam fer un talleret d’aprendre a filar amb el nostre kit. Jo m’ho vaig passar super bé!!! Quines noies més maques que van venir! Sou unes cracs! Haurem de repetir, ha ha!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s