Per les meves venes hi corren fils!

…i no podria haver estat d’una altra manera!

No cal rebuscar gaire a la meva família per veure ben ràpid que hi havia una colla d’artistes. Per començar, la iaia Emília: no he vist mai ningú fent unes colxes tant immenses de ganxet amb tant poc temps i tanta alegria. Senzillament increïble! Després hi havia la iaia Antònia, que cosia de meravella! I la seva filla gran, la meva tia, també, tot i que dibuixava encara millor!

Però de totes elles jo crec que la meva mare era la millor de totes (com no, si era ma mare!!!). La Pilar feia jerseis per a les meves germanes i per mi a la velocitat de la llum. El ganxet i cosir no li entusiasmaven, però se’n sortia per sobre de la mitjana. I una de les coses que més li agradava era el punt de creu, hi feia meravelles!

Ja us he dit que ma mare era una crac, i ara els que sabeu fer mitja m’entendreu: imagineu-vos si era màquina ella que quan acabava la volta del dret, en comptes de girar la labor i teixir amb punt del revés ella teixia marxa enrera. Si si, sabeu aquesta tècnica que fan servir algunes cracs de l’entrelac? Doncs ella la feia servir de normal. I a mi me’n va ensenyar així, però era massa complicat i em vaig quedar només amb el punt del dret. De fet, igual em vaig passar 20 anys fent cosetes per aquí i per allà només amb punt del dret!!

Llàstima que totes elles se me’n van anar massa aviat. Avui seria l’aniversari de la meva mare, així que per molts anys!

Per les meves venes hi corren fils(ai si en té d’anys aquesta foto…)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s