No saps on comprar fibra?

Pels que tingueu curiositat, i com que ja m’ho han preguntat més d’un cop, aquí va una llista de llocs online on comprar tant fibra com eines per a filar:

Obrador xisqueta: segurament ja coneixeu la meva debilitat per la xisqueta i tota la gent que hi ha al darrera. Doncs bé, aquí podreu comprar llana neta, en napa i també llana ja filada, i a més ben ple de peces xulíssimes fetes amb xisqueta! I ben aviat tindran uns fusos que us encantaran!

Tejo lo que hilo: aquí trobareu tant fibra com eines per a filar (filoses, cardes, etc.) i tints. A més, sempre que li he demanat peces rares per la meva filosa me les ha buscat sense problemes, n’estic encantadíssima!

Greta and the fibers: la Marga fa uns colors… ai quins colors… i a més de tenyir llana ja filada sovint també té fibra de colors preciosos per filar. Us he dit que els colors són espectaculars?

Si el que busqueu és una botiga física, amb gent de carn i ossos que us rebin amb un somriure:

All You Knit Is Love: a part de llana Sóc una troca (i de moltes llanes més, però la meva és la millor, ha ha!), també hi trobareu fibra per filar i cursos. Botiga preciosa, gent estupenda… ai com us estimem!

Llanàrium: ai noi, aquí hi he anat molt menys del que voldria, però sé que tenien Malabrigo Nube, un merino preciós que no sabeu les ganes que tinc de que em caigui a les mans… fibra per filar amb els colors de Malabrigo, què més es pot demanar!!!

Sovint també compro a botigues online estrangeres. Aquestes són les meves preferides:

World of wool (Regne Unit): si us interessa provar diferents tipus de fibra i llanes de diferents races aquí en trobareu una selecció espectacular!

Wollknoll (Alemanya): fibra a preus molt assequibles sempre que en compreu en quantitats maques, vaja, a quilos. Ah! I a més també tenen llana en napa, com la shetland que vaig filar i que va ser una delícia de treballar!

PS: Ja us deveu imaginar que no tinc cap comissió de ningú, ja m’agradaria! Però com que més d’una vegada m’han demanat referències de botigues he pensat que valia la pena dedicar-hi un post. A més, què carai, tots els llocs que us he posat m’agraden molt, m’hi han tractat molt bé, i crec que fan una bona feina! I sinó a sant de què dedicar-hi temps, no?

Salut!

2 comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s