Les fotos de Sóc una troca!!!

Hi ha hagut força gent que ens ha dit que les nostres fotos eren molt boniques… gràcies!!!

Com que estic a punt de desmuntar el lloc on les feia he volgut aprofitar per ensenyar-vos-el. Aquí va…

39 Trucs fotografia

I com aconseguir que les fotos funcionin? Doncs mireu, això és el que faig jo:

– Procuro fer servir una càmera decent. La gràcia és que puguis posar els ajustos automàtics i les fotos surtin bé.

– Com que jo no tinc pols faig servir un trípode i un disparador.

– Làmpares! Així no em cal flash. Les meves no són cap meravella, però les puc enfocar més o menys cap allà on vull. Les bombetes són normals i corrents, de llum blanca.

– El fons: crec que és important que hi hagi una mica de blanc, però si n’hi ha massa a mi em fa mal als ulls (odio les fotos cuquis tant cremades que enlluernen!). Jo faig servir una taula blanca i la paret del fons que és gris (la trobaré a faltar a la casa nova!).

– Amb una foto no n’hi ha prou, per cada foto que penjo al bloc almenys he disparat 25 vegades! Com que amb les mini pantalles de les càmeres no es veu res aprofito i faig proves, moc les làmpares i l’objecte que fotografio, i creuo els dits confiant que una o altra estarà bé!

– Ah, i jo de photoshop res de res, que no en sé!

Espero que us hagi servit!

Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s