I després de tenyir… què fem amb la banyera?

Ja fa temps que ho vaig llegir per algun lloc (no sóc capaç de recordar on, perdó!) i crec que val la pena compartir-ho.

No sé si a vosaltres us passa, però a mi, cada vegada que tenyeixo llana, la banyera em queda de tots els colors del món, i ja li puc fotre kh7 i fregar com una tonta que això no se’n va. Solució? Ompliu la banyera fins a cobrir les marques més grosses (en el meu cas no sol ser gaire més que un parell de dits d’aigua). Afegiu un bon parell de cullerades d’un netejador del tipus oxy action en pols d’aquest de la roba (una marca blanca també va de perles), remeneu bé per dissoldre-ho tot i deixeu-ho reposar tota la nit.

L’endemà esbandiu bé i ja em direu el què!

A mi em funciona molt bé amb els tints naturals, però em sona que vaig llegir que per tints àcids i tint dels cabells també xuta.

Au! Avui no hi ha foto, ho sento!

—-

Atenció senyores i senyors, afegeixo un altre truc al truc de la banyera! Per als que feu cervesa o conserves i voleu netejar les restes d’etiquetes velles de les ampolles i pots de vidre… deixeu-los dintre la banyera mentre està en remull amb l’oxy action aquest i… TATXAAAAN!!! Tot net!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s