Christmas knitting

Aiii, que tinc el bloc abandonaaaat!

Tot i que ja fa dies que han passat les festes, us volia ensenyar el que els vaig preparar als de casa:

51 colls de nadal

Cinc colls i una bufanda mini per la meva família! Ara que els han rebut (i pel que sé, alguns també l’han lluït bastant) ja els puc ensenyar!

Tots estan fets amb llana d’un cap, 100% merino i tenyida amb tints naturals. He fet servir una troca per cadascun, excepte per el verd que n’he fet servir dos (ha! va ser el primer que vaig fer, quan em pensava que em sobraria temps… il·lusa…).

Ja ho sé que no queda massa bé que em tiri floretes a mi mateixa, però teixir aquesta llana és un gust, i el resultat m’encanta! Ah, i si m’heu comprat alguna troca i us en feu un coll ja us podeu oblidar de passar fred!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s