Holaaaaa!!!

Ai… quina peneta… un mes sense escriure… no pot ser!!!

No us penseu que no he estat jugant amb llana, no… no pooooc!!!

He tingut la grandíssima sort de quedar-me pràcticament sense llana d’un cap (gràcies!!!) i n’estic preparant altre cop. Aquí la veieu llesta per tenyir, em moro de ganes de començar-la a posar en remull!

socunatroca - llana a punt per tenyir

Bé, i a part de filar en quantitats industrials (a més de les troques que veieu aquí n’hi ha algunes de guardades, i també n’estic fent una de molt primeta per mi… per un jersei? un xal? mmmm…), doncs estic preparant un nou projecte que em fa moltíssima il·lusió!!! Hi hem dedicat bastants diners i moltes hores, però confio que sortirà bé! Alguns segurament ja sabreu de què us parlo, però prefereixo no desvelar-ho oficialment encara… això sí, que sapigueu que té a veure amb llana i peus, ha ha ha!

socunatroca - nous projectes

Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s