Els déus de la llana no em deuen estimar gaire…

Doncs això, alguna cosa dec haver fet per fer-los enfadar perquè aquest hivern no han tingut pietat…

Us explico! Sabeu que sóc fredolica, i al poble on visc, la Fatarella, porto jerseis de llana des de finals de setembre fins gairebé principis de juny. Això suma molts dies, i per molts jerseis que tingui, a la que n’he de rentar un em quedo sempre curta.

Aquest hivern, per posar-hi remei, em vaig proposar fer-me’n com a mínim un de nou. Preparo la llana… la tenyeixo… la cabdello… plantejo el disseny… començo a teixir… desfaig un parell o tres de vegades (com sempre!)… I quan ja em queda molt i molt poquet per acabar, només la vora de baix… GRMPFFFF!!! Bé, no entraré en detalls, però us diré que l’incident implica l’esmentat jersei i un gat amb problemes digestius. Total, que el jersei queda ben tacat… pffff!!!

I com que no val la pena intentar-lo recuperar faig un cop de cap. Aquesta vegada decideixo filar la llana jo mateixa… llavors la tenyeixo (i no d’un sol color, de cinc!)… plantejo el disseny… decideixo copiar-ne un que ja em vaig fer i que és el meu preferit, però l’allargaré una mica! Començo a teixir… desfaig un parell o tres de vegades (com sempre!)… el coll em queda molt obert, però ja el tancaré… les mànigues potser són un pèl justes, però amb el pes de la tela no es notarà massa… me l’he anat emprovant i sembla que la cosa avança bé… arribo a la voreta de baix sense accidents felins… m’equivoco quatre o cinc vegades… ho soluciono… l’acabo… me l’emprovo… Aaaaaargh!!! No, no em va bé, em fa tot de formes estranyes i em fa semblar encara més enorme del que sóc… Però si l’he fet iguaaaal!!! BUAAAA!!!

Bufff… No sé estar-me sense res a les agulles, però la veritat és que ara mateix no sé si m’atreveixo a plantejar gaire res més!

Déus de la llana… tingueu clemència si us plau!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s