Kitten fail!

Bé, què us he de dir… A vegades les coses no surten com una voldria… M’explico!

Com alguns de vosaltres ja sabreu, m’he passat les últimes dues setmanes escrivint correus i missatges, disculpant-me a tort i a dret. Resulta que les kittens, les meves estimades llanes kittens, han tingut un problema bastant important: el distribuidor que me les venia em va enviar un gruix que no era el que tocava. La diferència era prou subtil com perquè no tothom la notés, jo inclosa! Així que he estat venent unes troques de 350 metres com si en tinguéssin 400. La diferència de metres és massa gran!!!

Per algunes no ha estat cap problema, i d’altres encara no les han teixit. Però hi ha hagut gent que han estat treballant patrons que demanaven un metratge concret… Hem estat fent equilibris i cabrioles, i sembla que més o menys de moment tenim a tothom amb els metres suficients! (per cert, si algú que està llegint això es troba en aquesta situació que contacti amb mi, si us plau, buscaré tintades, faré canvis i el que faci falta, que teixir ha de ser una cosa bonica i no un maldecap!)

Com comprendreu, no penso treballar més amb aquest distribuidor! Ja estic fent proves amb un altre que em sembla que només portarà coses bones…

Doncs bé, que sapigueu que ben aviat tornaran les kitten amb més força, més colors, i amb 400 metres de veritat!!!

IMG_0575

Al comptador podeu veure els metres reals, i al darrera el que anuncien a la web… 

I per acabar, només us volia donar les gràcies… Us podeu imaginar el mal de cap que ha estat tota aquesta situació, les llàgrimes, els pilons de disculpes, la vergonya que fa dir en públic com t’has equivocat… Doncs bé, amb tot això he trobat tot un seguit de gent que no només no s’han enfadat, sinó que a més m’han agraït que els donés una solució, m’han escrit paraules molt boniques, i n’hi ha que encara m’han encarregat més llana! Doncs això, que primer les llàgrimes van ser de ràbia, i han acabat essent d’emoció per tot de gent tant maca com vosaltres!

Muas!!!

Laia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s