Sock

Troques de 100 grams i 420 metres, amb un 75% de llana i un 25% sintètic per a donar-li estabilitat i allargar la vida útil. La llana ha rebut tractament “superwash”, i per tant es pot posar a la rentadora amb aigua freda.

Tenyim aquesta llana a mà amb tints ecològics, lliures de metalls pesants, i procurant distribuir els colors de manera que es formin seqüències atractives en teixir mitjons. Les tintades són molt petites, d’entre una i quatre troques màxim segons els colors.

Tot i que està pensada expressament per a mitjons, la podeu fer servir per al que vulgueu, però tingueu en compte que no és una llana fina. Les fibres fines no aguanten bé el desgast que pateixen uns mitjons, així que aquesta llana té les fibres prou resistents com per resistir bé, però prou fines com perquè sigui molt agradable de teixir.

Recomanem no utilitzar sabó, o bé fer servir un sabó suau, com el xampú, el sabó fet a casa, o el sabó de cos. No podem assegurar de cap manera l’estabilitat dels colors si es fan servir detergents, lleixius o productes industrials similars, ja que normalment no en sabem els components i no podem saber-ne els efectes sobre el color. Si teniu dubtes de com rentar una peça teixida podeu llegir aquesta entrada del nostre bloc.